Title of a News Article

İntikamı alındı

.

İntikamı alındı
banner206
 Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde önceki gün şehit edilen 26 yaşındaki özel harekat polisi Abdulkadir Oğuz’a saldıran grupta yer alan iki PKK’lı terörist öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre önceki akşam yanında ilçede görev yapan öğretmen kız arkadaşıyla yürüyerek alışveriş için gittiği 23 Nisan Caddesi’nde bulunan Ak İşmerkezi’nden çıktığı sırada yüzleri kapalı 5-6 kişilik bir terörist grup tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sonucu başından vurularak ağır yaralanan Abdulkadir Oğuz kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesi’nde kurtarılamayarak şehit oldu.
 
Sur taktiği 
Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri çevreyi güvenlik altına aldı. Kaçan teröristlerin yakalanması için de bölgede operasyon başlatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri çalışırken saldırıyı düzenleyen teröristler incelemenin yapıldığı yere hakim bir binadaki balkonlara saklanarak aynı Tahir Elçi öldürüldükten sonra Sur’da olduğu gibi inceleme yapan polislere ateş açtı. Bunun üzerine çıkan çatışmada iki terörist öldürüldü. Ancak çatışmaya giren diğer PKK’lılar ölen arkadaşlarının cesetlerini alarak bölgeden kaçtı. Şehit Oğuz, memleketi Şanlıurfa’da toprağa verildi. 
 
Sur ve Cizre’den 3 acı haber daha 
Dün şehitlerimizi uğurlarken Sur ve Cizre’den 3 kara haber daha geldi. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan ve Ankara’da tedavi gördüğü hastanede 27 yaşında şehit olan Uzman Çavuş Hasan Talay’ın 3 aylık evli olduğu öğrenildi. Talay’ın cenazesi, memleketi Balıkesir’de defnedilecek. Cizre’de ise terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ve  polis memuru Osman Yurt şehit düştü.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195