Title of a News Article

İş Adamı Aksoy, dünya evine girdi

İş Adamı Aksoy, dünya evine girdi
banner206

Şanlıurfa’nın tanınmış iş adamlarından Tuna Aksoy, dün akşam lüks bir düğün salonunda hayatını Sonay Görsoy ile birleştirerek dünya evine girdi.

Nevali Oteli’nin lüks salonunda gerçekleşen düğün törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Kemallettin Yılmaztekin, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, İş Adamı Hadi Altun, Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, çok sayıda iş adamı, bürokrat, Aksoy ve Görsoy ailelerinin dost ve akrabaları katıldı.

İş Adamı Tuna Aksoy’un düğün merasimi mevlitli bir şekilde yapıldı. Salonun deyim yerindeyse tıka basa dolduğu düğün töreninde misafirlere yöresel yemekler ikram edildi.

İş Adamı Tuna Aksoy ve Adıyamanlı İş Adamı Halil Görsoy’un kızı Sonay Görsoy’un resmi nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi tarafından kıyıldı. Şahitlikleri ise Milletvekili İ.Halil Yıldiz , Kemallettin Yılmaztekin, Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, İş Adamı Mahmut Aksoy Dr. Fatih Aksoy ve İbrahim Güllüoğlu yaptı.

Genç çiftin düğün töreninde 10 katlı yaş pastası salona getirildi. Tuna ve Sonay çifti, kendileri için hazırlanan yaş pastasını keserek, pastadan tattılar.

Düğün töreni yaklaşık 4 saat sürdü. Urfastar ailesi olarak genç çifte mutluluklar dileriz. 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195