Title of a News Article

İş Bankası Karaköprü Şubesi, hizmette sınır tanımıyor

.

İş Bankası Karaköprü Şubesi, hizmette sınır tanımıyor
banner206

Yaklaşık 3 ay önce Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde 35 metre yolu üzerinde açılan Türkiye İş Bankası Karaköprü Şubesi, hizmet konusunda bir şubeden daha fazlasını veriyor.

Müşterilerinden gelen yoğun talepler sonrası Şanlıurfa’nın en modern ilçesine şube açan Türkiye İş Bankası, müşteri olmayan vatandaşlardan bile olumlu tepkiler aldı. Yaklaşık 3 önce açılan Karaköprü Şubesi her türlü bankacılık işlemlerinde müşterilerine hizmet vermekte. Müşterilerin kolaylıkla işlemlerini yapabilmesi için tüm olanakları Karaköprü Şubesine taşıyan Türkiye İş Bankası, deyim yerindeyse vatandaşın ayağına gitmiş oldu.

Mersin’de bankacılık görevini sürdüren ve Şanlıurfa’ya atanan Türkiye İş Bankası Karaköprü Şubesi Müdürü Berkuk Polat, sohbetimiz esnasında Şanlıurfa’da olmaktan ve burada görev yapmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi;

 “Şanlıurfa’da en fazla şubesi olan bankayız. Diğer şubelerimizle beraber temel vazifemiz bankamızı layıkıyla temsil etmek ve vatandaşlarımıza hizmet etmek. İş Bankası, bugün itibariyle dünyanın en büyük 100 bankasından bir tanesi ve Türkiye’nin en büyük özel bankası. Temel amacımız bankacılığa ilave olarak, vatandaşa hizmet etmek, Bankamız, kuruluşundan bugüne kadar baktığımızda hiçbir zaman kurum çıkarlarını memleket çıkarlarını üzerinde tutmayan, kötü günde iyi günde müşterisinin yanında olan bir kurum olarak dikkatleri çekiyor. Bizlerin temel vazifesi bu doğrultuda dünyanın en büyük yüz bankasından bir tanesi olan Bankamızı layıkıyla temsil edebilmektir.

Vatandaşlarımız, İş Başkanı Karaköprü Şubesi’ni sadece bir banka şubesi olarak değerlendirmesinler. Burası onların evi. Bizler burada sadece iş için değil, onlara çayımızı kahvemizi ikram etmek ve onlarla sohbet için de varız. Müşterilerimize yalnızca kredi çeken, mevduat getiren, rakamlardan ibaret bireyler olarak değil uzun soluklu ortaklıkların ve dostlukların kaynağı olarak bakıyoruz.

Şubemiz önce Karaköprü İlçemize sonra Şanlıurfa İlimize hayırlı uğurlu olsun. "

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195