Title of a News Article

IŞİD'ten kaçan kadın Urfa'da öldürüldü

.

IŞİD'ten kaçan kadın Urfa'da öldürüldü
banner206

Kocası 6 ay önce terör örgütü DAEŞ tarafından öldürülünce Türkiye'ye kaçan Suriye uyruklu kadın, Şanlıurfa'daki evinde ölü bulundu

Kocası 6 ay önce terör örgütü DAEŞ tarafından öldürüldükten sonra kaçarak Türkiye'ye gelen Suriye uyruklu kadın, Şanlıurfa'da evlendiği yeni eşiyle birlikte kaldığı halasının evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan Suriye uyruklu Hüsniye (30) adlı kadın, Türkiye'de evlendiği kocası ve halası Samira ile birlikte kaldığı evde ölü bulundu. Binanın 6. katında bulunan evden gelen bağrışma ve çığlık sesleri üzerine apartman sakinleri durumu polise haber verdi. Olay yerine giden polisler genç kadının yerde hareketsiz ve kanlar içinde yattığını görünce sağlık görevlilerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polisler evde ve ceset üzerinde incelemede bulundu. Olay esnasında kadının halasının alışveriş için dışarı çıktığı, kocasının ise nerede olduğunun bilinmediği belirtildi. Polis, apartmanda yaşayan 9 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü.

ÖNCEKİ GÜN DARP EDİLMİŞ

Kimler tarafından öldürüldüğü araştırılan kadının önceki kocasının 6 ay önce Suriye'de DAEŞ tarafından öldürüldüğü, daha sonra Suriye'den kaçarak Türkiye'ye gelip burada evlendiği ve Şanlıurfa'da yaşayan halasının yanına yerleştiği öğrenildi.
Komşularının dün kadının elinde darp izleri görmeleri üzerine hastaneye götürmek istedikleri fakat kadının hastaneye gitmeyeceğini ve kocasını bekleyeceğini ifade ettiği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195