Title of a News Article

IŞİD’e giden kızları için ilan verdiler

.

IŞİD’e giden kızları için ilan verdiler
banner206

İstanbul Bağcılar’da oturan kız kardeşler 18 yaşındaki E. ile 20 yaşındaki E., evlerinin yakınında bulunan bir mescide bir süre gBaba Bahattin Abanoz, kızlarının, Ebu Hanzala olarak tanınan Halis Bayuncuk’un sohbetlerine katıldığını, “Şeriat düzeni altında yaşamak istiyoruz” dediklerini söyledi. Kızlarını verdikleri ilanla arayan baba, ‘‘2 ay önce evden kaçtılar. Kızlarım ortadan kaybolduktan sonra bizi telefonla arayıp kendilerini aramamamızı, şeriat kuralları içinde evlendiklerini söylediler. 2 aydır çalmadık kapı bırakmadık, ailece perişanız” dedi. CANLI BOMBA KORKUSU Emniyette kızlarının bulunacağına dair söz verildiğini ama şu ana kadar haber alamadıklarını ifade eden Bahattin Abanoz, kızlarının canlı bomba yapılmasından endişe duyduğunu belirtti. Abanoz, ekim ayı başında kaybolan kızlarının, en son 31 Ekim’de Bağcılar’da görüldüklerini kaydetti. Anne Esma Abanoz da gözyaşları içinde kızlarının bulunmasını istedi. idip geldikten sonra değişmeye başladı

Baba Bahattin Abanoz, kızlarının, Ebu Hanzala olarak tanınan Halis Bayuncuk’un sohbetlerine katıldığını, “Şeriat düzeni altında yaşamak istiyoruz” dediklerini söyledi.  

Kızlarını verdikleri ilanla arayan baba, ‘‘2 ay önce evden kaçtılar. Kızlarım ortadan kaybolduktan sonra bizi telefonla arayıp kendilerini aramamamızı, şeriat kuralları içinde evlendiklerini söylediler. 2 aydır çalmadık kapı bırakmadık, ailece perişanız” dedi.

 

CANLI BOMBA KORKUSU

Emniyette kızlarının bulunacağına dair söz verildiğini ama şu ana kadar haber alamadıklarını ifade eden Bahattin Abanoz, kızlarının canlı bomba yapılmasından endişe duyduğunu belirtti. Abanoz, ekim ayı başında kaybolan kızlarının, en son 31 Ekim’de Bağcılar’da görüldüklerini kaydetti. Anne Esma Abanoz da gözyaşları içinde kızlarının bulunmasını istedi. (Ferhat ERDOĞAN-Melis İNCE/Habertürk)

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2015, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142