Title of a News Article

İşkenceye maruz kalan aile boynu bükük kaldı!

İşkenceye maruz kalan aile boynu bükük kaldı!
banner206

ŞANLIURFA’da, boşanma davası açan eşi ile yaşları 5 ve 9 arasında değişen 3 çocuğuna işkence yaptığı için tutuklanan ve 5 yıla kadar hapis cezası istenen Ramazan Çakmak, yargılandığı davadan 5 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

16 Eylül 2020 tarihinde Yavuzselim Mahallesi'nde yaşayan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ramazan Çakmak, 10 yıllık eşi Narin Çakmak'a şiddet uyguladı. 4 çocuk annesi Narin Çakmak da 10 ay önce ailesinin yanına yerleşip, boşanma davası açtı. Vakit geçirme bahanesi ile aldığı çocuklarını getirmemesi üzerine Narin Çakmak, ayrı yaşadığı eşi Ramazan Çakmak'ın evine gitti. Burada eşi Ramazan Çakmak'ın şiddet uygulaması üzerine Narin Çakmak, 2 yaşındaki oğlunu alarak ailesinin yanına geri döndü. Bu olaydan birkaç gün sonra babalarının evinden dışarı çıkan 2’si kız, 3 çocuğun yüzünde morluk ve şişlikler olduğunu gören komşular, anne Narin Çakmak'ı aradı. Eve gelen Narin Çakmak, polisi arayarak şikayette bulundu. Tedaviye alınan ve pedagog eşliğinde bilgilerine başvurulan çocuklar annelerine teslim edilirken, gözaltına alınan Ramazan Çakmak 16 Eylül günü tutuklandı.

5 AY SONRA SERBEST BIRAKILDI

Hakkında 'eziyet etme' suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ramazan Çakmak'ın, 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde davası görüldü. Duruşmaya, tutuklu sanık Ramazan Çakmak, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlandı. Müdahil olan avukatların da katıldığı duruşmada mahkeme heyeti, 5 ay süren tutukluluk halini göz önünde bulundurduğu sanığın adli kontrol şartıyla serbest bırakılıp, dosyadaki eksik hususların giderilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi. Kaynak kanal63.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195