Title of a News Article

İŞKUR Müdürü Ardan’dan müjde…

.

İŞKUR Müdürü Ardan’dan müjde…
banner206

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürü Sait Ardan, 3 Bin 500 kişinin alınacağı kura çekiminin 5 Mayıs’a kadar yapılacağını söyledi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında 3 Bin 500 kişi kamu kurumlarında 6 aylığına çalıştırılmak üzere başvurular alınmıştı. 3 Bin 500 kişilik alımlar için 17 Bin 587 kişi başvuru yaparken, kuraların ne zaman çekileceği merak konusu olmuştu.

Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürü Sait Ardan, yaptığı açıklamada, kuraların çekileceği tarihi açıkladı.

Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında 3 Bin 500 kişilik personel alımı konusunda bir ilanları olduğunu belirten Ardan, “Bununla ilgili başvurularımızı almıştık, yaklaşık 17 Bin 587 başvuru yapıldı. Bu kayıtlarımızı inceledik, 2 Mayıs ve 5 Mayıs tarihleri arasında noterden tarih alarak noter huzurunda kuralarımızı gerçekleştireceğiz. Bu kura çekimlerimiz şeffaf olacak, herkesin önünde olacak. Kuraya katılanlar gelip salondan kura sürecini takip edebilirler” dedi.

Kura çekimlerinin noter huzurunda yapılacağını vurgulayan Ardan, “Bununla ilgili ortaya atılan dedikodulara kimse inanmasın, kuralarımız şeffaf bir şekilde olacak. Kura çekimi sonucunda kurada ismi çıkacak 3 Bin 500 kişinin müracaatını 8 ile 12 Mayıs tarihleri arasında alacağız, bunlar 15 Mayıs itibariyle işe başlayacaklar” şeklinde konuştu.

Bu arada işe alınacak 3 Bin 500 kişinin Orman Bölge Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve belediyelerin bünyesinde 6 aylığına çalıştırılacakları öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142