Title of a News Article

İsmini Dünya’ya duyuracak

 İsmini Dünya’ya duyuracak
banner206

Son yıllarda turizm potansiyeli sürekli artan ve ulusal televizyon kanallarının dizi çekimleriyle ülke gündemine gelen Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinin yapılacak marina ile dünyaya duyurulması hedefleniyor.

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, "Halfeti'de Turizm Alt Yapısının Geliştirilmesi ve İskele Yapımı" projesi kapsamında marina yapım işinin ihale edildiğini hatırlattı. Kaymakam Keklik, yürüttükleri çalışma ile hayat bulacak olan marina projesinin 55 tekne kapasiteli olacağını ve uzun yıllar yerli yabancı tüm ziyaretçilere hizmet edeceğini bildirdi. Keklik, Halfeti'nin turizm konusunda dünyada boy göstermeye başlayacağını da ifade ederek, şunları kaydetti:

"Tüm bunların yanında her geçen gün ilçemize gelen ziyaretçi sayısının ciddi bir oranda artıyor olması, yürütülen bu projenin tamamlanması ile daha da artacak ve ilçe marinasının tamamlanması ile de Halfeti turizm ilçesi olma yönünde büyük bir engeli aşarak, öncelikle Türkiye sahnesinde sonra dünya sahnesinde turizm üzerine boy göstermeye başlayacaktır. İlçe marinasının Halfeti için hayırlı olmasını diliyoruz"

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2014, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195