Title of a News Article

İstanbul sokaklarında çatışma

İstanbul sokaklarında çatışma
banner206
 Hava destekli düzenlenen terör operasyonunda Bağcılar Yenimahalle Bülbül Sokak'taki bir adreste çıkan çatışmada bir kişi hayatını kaybetti.

5 BİN POLİSLE DEV OPERASYON

2 bini çevik 5 bin polisle gerçekleştirilen operasyona helikopter ve Özel Harekat polisleri de destek veriyor. İstanbul'un 26 ilçesinde önceden belirlenen 140 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon devam ediyor.

ÇATIŞMA ÇIKTI: 1 ÖLÜ

İstanbul'da yapılan terör örgütlerine yönelik operasyon kapsamında Bağcılar'da polisle çatışma giren DHKP/C üyesi bir kadın öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yürütülen eş zamanlı operasyon kapsamında, Bağcılar Yeni Mahalle Bülbül Sokak'taki bir adrese baskın düzenledi. Kapı önünde konum alan ve eve girmeye hazırlanan Özel Harekat polislerine içeriden ateş açıldı.

Kısa süreli çatışma sonrası terör örgütü DHKP/C üyesi olduğu tespit edilen bir kadının öldürüldüğü ve saldırıda kullandığı silahının ele geçirildiği öğrenildi.

Kent genelindeki operasyon devam ediyor.

İZMİR VE BURSA'DA DA OPERASYON VAR

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler sabaha karşı terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon başlattı. Önceden belirlenen adreslere yapılan baskınlarda IŞİD'le bağlantılı 4 kişinin gözaltına alındığı, gözaltı sayısının artabileceği bildirildi. Polis ayrıca 'Paralel yapıya' yönelik başka bir operasyon için de düğmeye bastı. Bu operasyonda da 15 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

BURSA'DA 10 KİŞİ GÖZALTINDA

Bursa'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan Yurtsever devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H)'ne üye olduğu gerekçesiyle 10 kişi gözaltna alındı.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde meydana gelen bombalı saldırının ardından Bursa'da düzenlenen protestolarda polise taş ve şişe atan ve Yıldırım İlçesi'nde yol kesip geçen araçlara taş attığı, çocuklara da para karşılığı taş attırdığı iddia edilen YDG-H'lilere operasyon yapıldı.

Daha önceden adresleri belirlenen 10 kişi Bursa Emniyet Müdürlüğü Ekipleri'nce sabah saatlerinde evlerine yapılan eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.Terörle Mücadele, Asayiş ve Çevik Kuvvet Ekiplerinin katıldığı operasyonda gözaltına alınanların sorgusu Emniyet Müdürlüğü'nde devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195