Title of a News Article

İstanbul'dan Şanlıurfa'ya...

İstanbul'dan Şanlıurfa'ya...
banner206

 İstanbul'da üniversite okuyan Şanlıurfalı Aziz GÖL yanağındaki ağrı ve şişkinlik nedeniyle tedavi olmak için İstanbul'dan Şanlıurfa'ya geldi. Yaklaşık yarım saat süren ameliyatın ardından eski sağlığına geri kavuştu.

          İstanbul'da üniversite okuyan Şanlıurfalı Aziz GÖL, yanağındaki ağrı ve şişkinlik nedeniyle İstanbul'da özel bir hastaneye başvuruda bulundu. Göl'ü muayene eden doktor, muayene sonucunda dişin sinüs boşluğuna kaçtığını belirterek ameliyat olmasına karar verdi. Ancak ameliyat şekli ve ücreti konusunda anlaşamayan Göl, babasının tavsiyesi üzerine OSM Ortadoğu Hastanesi kulak burun boğaz uzmanı Op. Dr. Rafet KELEŞ ile irtibata geçerek İstanbul'daki doktorların verdiği raporları internet üzerinden Keleş'e gönderdi.

          Keleş, yaptığı inceleme sonrası hastanın Şanlıurfa'da tedavi edilebileceğini bildirdi. Bunun üzerine Şanlıurfa'ya gelen Aziz GÖL, yapılan tetkikler sonucunda ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyat sonucunda açıklamalarda bulunan aziz göl, şu açıklamalarda bulundu:

"Bundan yaklaşık iki ay önce İstanbul'da yanağımda şiddetli bir ağrı ve şişme nedeniyle doktora göründüm. Doktor, muayeneyi yaptıktan sonra bana herhangi bir sorun olmadığını söyledi ve tomografi çektirmemi istedi. Tomografi sonuçlarına baktıktan sonra şaşırmış bir şekilde ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ben de tomografi sonuçlarına çok şaşırdım. Çünkü dişim doktorun sinüs boşluğu dediği yer, yani gözümün altına gelmiş. Bu ameliyat için yüksek miktarda para gerektiğini söyledi. İstanbul'da 3-4 hastanede 3-4 doktorla görüştüm. Hepsi aynı ameliyatı ve yaklaşık aynı ücreti söyledi. Ameliyat şekli olarak da yanağımın kesilip dişin çıkarılması şeklinde olacağını söylediler. Ameliyatın bu şekilde zor olacağını ve normal yaşantıma daha geç döneceğimi düşündüm. "

          Şanlıurfa'da yaşayan babam ile irtibata geçtim diyen aziz göl, Op. Dr.Rafet Keleş’e teşekkürlerini bildirerek şöyle konuştu:

          " Babam buradaki hastanelerle görüştü. Buradaki hastanede daha iyi imkânlarla ve çok daha düşük bir ücretle ameliyat olabileceğime söyledi. Ben de Op. Dr. Rafet Keleş ile görüştüm ve İstanbul'daki hastanenin verdiği sonuçları mail olarak kendisine gönderdim. Kendisi sonuçları inceledikten sonra Şanlıurfa'ya gelmemi istedi ve ameliyatı yapacağını söyledi. Ben de bugün buraya geldim. Ameliyatımı başarılı bir şekilde yaptı. Ameliyattan çıkalı yarım saat oldu ve kendimi gayet iyi hissediyorum. Ayrıca yanağımı kesmeden farklı bir yöntemle dişi oradan çıkarmış. Bu konuda kendisini tebrik ediyorum, saygılarımı sunuyorum."

Yaptığı başarılı operasyon sonrası açıklamada bulunan Op. Dr. Rafet KELEŞ yapılan tedavi ile ilgili bilgi verdi.

          "Hastamız Aziz GÖL, 21 yaşında İstanbul'da üniversite okuyor. 20'lik dişini yaptırırken dişi sağ sinüs boşluğuna kaçmış. Sağ gözünün altında şişlik, ağrı, basınç hissi ile İstanbul'da değişik merkezlerde doktorlara gitmiş. Üç ayrı yerde muayene olmuş ve ameliyat kararı verilmiş. Ameliyattan yüksek ücret istenince ve kendisi de Urfalı olduğu için hastanemize başvurmuş. İstanbul'da gittiği hastaneler dişi çıkarmak için yanağının kesilmesi ve dişin o şekilde çıkarılması yönünde karar vermişler. Biz ameliyatı endoskopik olarak yaptık. Herhangi bir ameliyat izi yok. Ameliyatı gayet başarılı geçti. Ameliyat yaklaşık yarım saat sürdü. Sağ sinüs boşluğundaki diş alındı ve sinüs iltihabı boşaltıldı. Hastamızın genel durumu iyi, şu anda herhangi bir şikâyeti yok. Akşam taburcu edeceğiz"

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195