Title of a News Article

İstasyon caddesi kilitlendi...

İstasyon caddesi kilitlendi...
banner206

Yerel seçimlere sayılı günler kala Ceylanpınar ilçesinde dün DP adayı Menderes Atilla gövde gösterisi yaptı. Binlerce Ceylanpınarlı istasyon meydanını kapattı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar'da geldi. Açılış programı öncesi Ceylanpınar Belediyesi'nde mevcut belediye başkanı ve Demokrat Parti belediye başkan adayı Menderes Atilla'yı ziyaret eden Uysal'ı başkan Atilla kapıda karşıladı. Belediye çalışmaları hakkında Menderes Atilla'dan bilgi alan Uysal daha sonra açılışını yapmak üzere İstasyon Caddesi seçim bürosuna geçti. Burada partililerle bir araya gelen Uysal seçim otobüsünden halka hitap etti.Kafkas'larda da gözü yaşlı anaların gözyaşını silmek Allah'ın izniyle bize nasip olacaktır." dedi.

MENDERES ATİLLA'YI CEZALANDIRAMAZSINIZ

Ceylanpınar'da Menderes Atilla'nın büyük hizmetlere imza attığını belirten Uysal, "Hani bir söz var ya hiç bir hizmet cezasız kalmaz diye. Ceylanpınar'da birileri zannediyor ki Menderes başkanı cezalandıracaklar. Yok öyle dava. Neden, bu memleketin birliğini savunduğu için. Buradan haykırıyorum. Asla Menderes Atilla'nın şahsında Ceylanpınar'ı cezalandıramayacaksınız." diye konuştu.

MENDERES ATİLLA'YA OY VERİN Kİ CEYLANPINAR HUZURSUZ OLMASIN

31 Mart yerel seçimlerinin tüm ülkede olduğu gibi Ceylanpınar için de çok önemli olduğunu vurgulayan Uysal şunları söyledi: "31 Martta yetkiyi yeni İki tane ölçümüz var. Yetkiyi ehil insanlara vereceğiz. Memleketini seven ve yaptığının mesuliyetinin farkında olana. ikincisi kamu malını beytul malı teslim edebileceğimiz namuslu insanlara vereceğiz. işte bu iki ölçüyle Ceylanpınarlımız 70 yıldır olduğu gibi yine Atilla ailesinin bir ferdi olarak Menderes Atilla'ya verecektir. İnşallah bu seçimde de Atilla başkana bir kez daha yetki vereceksiniz. Menderes Atilla'ya bir kez daha yetki vereceksiniz ki Ceylanpınar bir daha huzursuz olmasın. Ceylanpınar'ımız hür iradesiyle haykıracak."

HALK BİZİ HİÇ BİR ZAMAN ÜÇÜNCÜ PARTİ YAPMADI

Demokrat Parti Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla da Genel Başkan Gültekin Uysal'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu gün genel başkanımız bizi ziyarete gelmişler. İlk kez Ceylanpınar'a geliyor kendileri. Dedim ki sayın genel başkanım bu millet 70 yıldır bizimle. 70 yıllık siyasi hayatımızın büyük çoğunluğu hep muhalefette geçti. Muhalefette olmamıza rağmen bu halk bizi ya kazandırdı ya da ana muhalefet yaptı. Bu halk bizi hiç bir zaman üçüncü parti yapmadı." dedi.

DÜN HDP'YE GİDENLER BUGÜN MİLLİYETÇİ MUHAFAZAKAR OLMUŞLAR

Vatan düşmanlarına karşı dik durduğu için kendisine 5 yılda 5 kez suikast girişiminde bulunulduğunu ifade eden Atilla, "Özellikle çözüm süreci devam ederken kimse korkudan PKK'nın p harfini ağzına almazken bu kardeşiniz TV kanallarında teröristlerin ipliğini pazara çıkarıyordum. 5 kez bana suikast düzenlediler yine de geri adım atmadım. 2014 yılında çözüm süreci devam ederken bugün o günlerde davulla zurnayla serok apo diyerek HDP'ye yürüyenler bugün milliyetçi muhafazakar bir partinin adayıdırlar. Ama Ankara'yı kandırdılar, sizleri kandıramazlar. Vatanın, bayrağın adayı kimdir, Menderes Atilla'dır." diye konuştu.

31 MART VATANINI SEVENLERİN ZAFERİ OLACAKTIR

Vatanını, bayrağını sevenlerin Demokrat partide toplandığını vurgulayan Atilla, "Bugün Demokrat Partide vatanı, bayrağı, ezanı seven herkes burada birlikte mücadele ediyor. Çünkü Ceylanpınar halkı biliyor ki Atilla ailesi bu memlekette hizmetin ve huzurun teminatıdırlar. Bugün olduğu gibi yarın da hizmetin ve huzurun teminatı olacağız. Allah'ın izniyle her zaman halkımızın hizmetinde olacağız. Allah'ın izniyle 31 Mart bayrağını sevenlerin, vatanını sevenlerin zaferi olacak."

Yeniden seçilmesi halinde eksik kalan projelerini de hayata geçireceğini dile getiren Atilla, "2014'te Ceylanpınar'da her gün kepenkler kapatılıyordu, polislerimize molotof atılıyordu. Ama şimdi Ceylanpınar huzurun ve barışın başkenti oldu. 5 yılda sadece hibe olarak 100 milyon lira yatırım yaptım. Ceylanpınar'da yapılacak çok az bir işimiz kaldı. İnşallah önümüzdeki 5 yılda da eksik kalan projelerimizi tamamlayacağız." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 09:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şanlıurfa
Şanlıurfa - 5 yıl Önce

Mazotları ne yaptın yada kime verdin

murat
murat - 5 yıl Önce

senınde sonun gelmıstır kac gün daha koltukta oturcaksın sneı isdcı senı at hırsısısı mazot hırsısız

SIRADAKİ HABER

banner195