Title of a News Article

İşte Kaymakam Çiftçi’nin yeni görev yeri…

.

İşte Kaymakam Çiftçi’nin yeni görev yeri…
banner206
 Suruç eski Kaymakamı Abdullah Çiftçi, geçici olarak Diyarbakır’ın Sur İlçesi Kaymakamlığına ve belediye başkanlığına kayyum olarak atandı.

Suruç’ta görev yaptığı süre içerisinde yaptığı çalışmalarla halkın gönlünde taht kuran ve daha sonra Yalova’nın Çınarcık İlçesine tayini çıkan Kaymakam Abdullah Çiftçi, bu kez de Diyarbakır’ın Sur İlçesine görev yapmak üzere geliyor. Kaymakam Çiftçi, atamasıyla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı;

“Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun emir ve  tensipleri ile Diyarbakır Sur ilçesine geçici süreli kaymakam ve kayyum olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım... Nefis cümleden edna vazife cümleden ala... Çukurca, Erzincan ve Suruç’tan sonra şimdi Sur’da görev yapacak olmanın onurunu yaşıyorum... Allah bizleri mahcup etmesin...15 aydır Çınarcık  Kaymakamı ve Yalova vali yardımcısı olarak büyük  bir keyifle çalıştığım Çınarcık  ve Yalova’dan  uzak kalmak  zor olsa da (söz konusu devletin ihtiyaç  duyduğu bir görev ise gerisi teferruattır) anlayışı ile yola çıkıyoruz... Yalova’da  görev yaptığım süre zarfında hep yanımızda olan  Sayın Valimiz Tuğba Yılmaz’a vali yardımcılarına, kaymakamlara, belediye başkanlarına, Yalova ve Çınarcık halkına, çalışma arkadaşlarıma,muhtarlarımıza,siyasi parti başkan ve temsilcilerine,meclis üylerine, sivil toplum kuruluşlarına  çok teşekkür ediyorum...En kısa zamanda görüşmek dileğiyle hakkınızı helal edin... Saygılarımla.”

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195