Title of a News Article

İşte Özcan'ın son durağı...

İşte Özcan'ın son durağı...
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Haliliye belediyesi tarafından örnek köy olarak gösterilen Haliliye ilçe sınırları içerisinde bulunan Havşanlı köyünde incelemelerde bulunarak burada yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Özcan Havşanlı’da yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaların daha da hızlanacağını belitti ve 4 yıl içerisinde bütün kırsal mahallelerin altyapısı olanların kilitli taş yapılacağını belitti.

AK Parti Milletvekili Halil Özcan konuşmasında şunları söyledi. Tek kelime ile özetlemek gerekirse hayaldi gerçek oldunun tam burada uygulaması var. Görüyorsunuz kerpiç eski evlerin artık aralarında kilit taş bu köylerimiz daha önce şehirdeki mahallelerimiz de yoktu bizim zamanımız da şuan da bakın köylerimizde de var. İnşallah artık 4 5 yıl gerek Büyükşehir gerek İlçe Belediye Başkanlarımız altyapısı biten bütün köylerimizde hepsi inşallah bu 4 yıl içerisinde kilit taş ile döşenecek şehir merkezimizde ne varsa kırsal mahallelerimizde de o olacaktır. Yani halk kararını vermiş AK Parti diyor. Bu gören insanlar Allaha çok şükür bölgenin insanı hiç nankör değil gölgenin insanı kesinlikle bu yapılanları takdir ediyor ve AK Parti den başka Partinin olmadığını söylüyor. Bu seçimin önemini de özellikle bize vurguluyorlar. Geçmiş seçimlerden çok daha önemli bir seçim olduğunu anayasa bilinci var. Başkanlık bilinci var halkımızda dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195