Title of a News Article

İşte şehit polisin son mesajı...

.

İşte şehit polisin son mesajı...
banner206

 Şanlıurfa'da PKK militanlarının açtığı ateş sonucu şehit edilen polis memurlarından Tanju Sakarya'nın, sosyal medyada yaptığı son paylaşımlarında, cenazesinde yürekleri dağlayan eşi Fatime'ye sevgisini dile getirdiği ortaya çıktı.

Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde meslektaşı Fatih Kılbey ile birlikte PKK militanlarının gerçekleştirdiği silahlı saldırıda şehit olan Tanju Sakarya, eşi ile birlikte ortak açtığı sosyal medya hesabındaki son paylaşımlarında yaklaşık 16 ay önce evlendiği Fatime Sakarya'ya olan sevgisini dile getirdi. Sakarya, şehit olmadan 1 hafta önce, aynı gün art arda yaptığı iki paylaşımdan ilkinde, "Yaşlanıp, öyle kol kola yürüyelim mi? Ne güzel yaşlanırsın sen" yazan ve kol kola yürüyen yaşlı çiftin resmi bulunuyor. İkinci paylaşımda ise öpüşen iki çocuğun resmi üzerinde ise "Sen bana yangın ol efendim. ben sana rüzgar" ifadeleri yer alıyor.

Öte yandan cenaze töreninde feryatlarıyla yürekleri dağlayan Fatime Sakarya, sosyal medya hesabını kullanmaya devam ederken, profil resmine ise eşiyle birlikte çektirdikleri fotoğrafı koydu. Fatime Sakarya, hesaptan Türk bayrağına sarılı eşinin tabutuna sarıldığı fotoğraf karesini yorumsuz olarak paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195