Title of a News Article

İşte Urfa’daki askerlerin evlerinden çıkanlar…

.

İşte Urfa’daki askerlerin evlerinden çıkanlar…
banner206

Şanlıurfa’da FETÖ Terör Operasyonunda gözaltına alınan rütbeli askerlerin evlerinden çıkanlar şoke etti. Bazı askerlerin evlerinde Fethullah Gülen’e ait kitaplar ile belirli harflerle işaretlenmiş birer Dolarlar ele geçirildi.

UĞUR BUDAK

15 Temmuz’da TSK içindeki bir grup FETÖ’cü asker tarafından düzenlenen ‘Darbe Girişimi’nin ardından FETÖ Terör Örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürerken, Şanlıurfa’da askerlerin evlerinde yapılan aramalarda çıkanlar görenleri şok etti. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığında görevli çok sayıda asker gözaltına alınırken, bunların evlerinde yapılan aramalarda Amerika’da yaşayan Fethullah Gülen’e ait kitaplar ve 1 Dolarlar çıktı. Ayrıca askerlerin evlerinde cemaate yakınlığı ile bilinen Sızıntı ve Yeni Bahar dergileri ile sızıntı cdleri ele geçirildi.

 

Dolarlar ne anlama geliyor?

Gözaltına alınan askerlerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen belirli harflerle işaretlenmiş birer dolarlar ne anlama geliyor? Bunun üzerine araştırma yapan polis ekipleri, dolarlar üzerinde yer alan harflere göre darbeci askerlerin rütbelendirildiği, dolarların Fethullah Gülen tarafından okunduğu ve üzerlerinde "F" işareti olanların Fetullah Gülen'e yakın rütbelilere verildiği belirlendi. Üzerlerinde harflerşe işareti bulunanların ise daha alt rütbelilere verildiği ve paralelci askerlerin birbirlerini böyle tanıdığı iddia edildi.



Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195