Title of a News Article

İşte Vali Tuna’nın ilk mesajı…

.

İşte Vali Tuna’nın ilk mesajı…
banner206

Eskişehir Valiliğinden Şanlıurfa Valiliğine atanan Vali Güngör Azim Tuna, bugün yeni görevine başladı. Vali Tuna'yı karşılamak için Valilik binasında uzun kuyruk oluştu. Çiçeği burnunda Vali Tuna, yaptığı açıklamada, “İstiklal Madalyası’nın sahibi olan bu güzide şehirde görev yapmak benim için bir onurdur” dedi.

 

UĞUR BUDAK

İçişleri Bakanlığı tarafından çıkarılan son kararnameyle Bursa Valiliğine atanan Vali izzettin Küçük’ün yerine gelen Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna yeni görevine başladı.önceki gün sessiz sedasız bir şekilde karayolu ile Şanlıurfa'ya gelen Vali Tuna Vali  Vekili Uğur Sezer bir araya geldikten sonra  bugün saat 10.00 de yeni görevine resmen başladı. Vali Tuna'yı  valilik binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Vali Vekili Uğur Sezer,
İl Jandarma Komutanı Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve STK temsilcileri tarafından karşılandı.  Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Vali Tuna, daha sonra Valilik Şeref Defterini imzaladı.

 

Vali Tuna: Şehrimizi ümit dolu yarınlara hep birlikte taşıyacağız

Ardından Valilik Toplantı Salonunda bir konuşma yapan Vali Tuna, şunları kaydetti;

İstiklal Madalyası’nın sahibi olan bu güzide şehirde görev yapmak benim için bir onurdur. Bugün inşallah bizde bu güzel ailenin bir ferdi olarak sizlerle birlikte insanlarımıza hizmet etmeye çalışacağız. Medeniyetlerin buluştuğu şehrimizi ümit dolu yarınlara hep birlikte taşıyacağız.

Şehrimizin tarihi zenginliği, önemli kültürü ve sanayi potansiyeli ile farklı alanlarda marka şehir adını taşıdığını çok net bir şekilde görüyoruz. Özellikle farklı medeniyetlere ev sahipliği yapması insanlara sanayi şehrinin kesişme noktası olması nedeniyle turizm alanında Dünyanın cazibe merkezi haline getirilmesi hususunda yapılan çalışmaların ileriye taşınması büyük önem arz etmektedir. Medeniyetlerin buluştuğu şehrimizin köklü tarihi sanayi ve turizm hamleleri ile bitirilerek ümit dolu yarınlara hep birlikte taşıyacağımıza ve bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde uyumlu bir şekilde çalışacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Şanlıurfa ekonomisine faydalı olabilecek, şehir bilançosuna katkı değer sağlayacak ve insanları birbirine bağlamak için yol kuran yeni bir güçlü Türkiye’nin inşasına katkı sunacak her türlü projeyi desteklemek güzel şehrimize katma değer sağlayacak her fikre ilgi gösterme hususunda herkese gönül kapımızın açık olduğunu tüm samimiyetimle ifade etmek istiyorum.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195