Title of a News Article

İtfaiye Erleri Müdür Tipioğlu'nu ziyaret etti

İtfaiye Erleri Müdür Tipioğlu'nu ziyaret etti
banner206
25 Eylül 1 Ekim Tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İftaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından coşkuyla kutlanmaya başladı.

İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kaytan önderliğinde gerçekleşen kutlamalar dün itibariyle ziyaretlerle başladı. 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nu makamında ziyaret eden Daire Başkanı Mustafa Kaytan ve İtfaiye erleri burada bir süre sohbet etti. 

Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, sohbet esnasında Başkan Kaytan'ı ve ekibini yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kutladı. İtfaiyeciliğin Önemli ve kutsal denilecek derece bir görev olduğunu dile getiren İl emniyet Müdürü Tipioğlu, her koşullarda canları pahasına mücadele eden insanlardansınız, can ve mal kaybını önlemek için canını hiçe sayıyorsunuz. Bundan dolayı aldığınız hak ettiğiniz emeğinizin karşılığı şüphesiz helaldir. İtfaiyecilik haftanızı kutluyorum.' ifadelerini kullandı. 

Öte yandan ziyaretlerine devam eden İtfaiyeheyeti İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan'ı makamında ziyaret ettiler.

Burada yapılan ziyaret kapsamında İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kaytan günün anlam ve önemini belirten bir hedi Müdür Şerafettin Turan'a takdim etti. 

İtfaiyecilik haftası dolayısıyla kutlamalarına devam eden itfaiye erleri, Urfa sokaklarında araçlarla tur attı. Olası yangınlara veya farklı olaylara müdahalelerde bulunan İtfaiye ekipleri bu kez gövde gösterisi yaptı. Tam teşkilat araçlarla Urfa'nın dört bir yanını gezerek tur atan itfaiyeciler korna ve siren çalarak Haftayı kutladılar.









Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142