Title of a News Article

İYF’ye hırsız girdi

İYF’ye hırsız girdi
banner206

Doğal afet ve savaş mağduru insanlar için hazırladığı sosyal projelerle, Iraklı, Suriyeli, Malili mültecilere yardımları ile gündeme gelen Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı’nın Şanlıurfa’daki hizmet binasında bulunan bilgisayarlar çalındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kameralarından tespit ettiği zanlıları kısa sürede yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Karaköprü ilçesindeki Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım Vakfı'na giren hırsızlar, 2 laptop, 1 tablet bilgisayar, 1 fotoğraf makinesi, 2 flaş bellek alarak ortadan kayboldu. Olayın ardından araştırma başlatan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi hırsızlık bürosu ekipleri, vakfın bulunduğu binanın girişindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede polis, A.N. (15), M.A. (16) ve M.Y. isimli şahıslara ulaştı. Şahısları gözaltına alan polis ekipleri, şüphelilerin malzemeleri sattıkları 29 yaşındaki A.K. ile çalınan malzemeleri ele geçirdi. Malzemeleri vakfa teslim eden polis, A.N., M.A. ve M.Y.’yi Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim ederken, şüpheli A.K. ise adli makamlara sevk edildi. A.K., savcılık tarafından serbest bırakılırken, diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Öte yandan, küçük yaştaki zanlıların daha önceden kaydı bulunmadığı ve zanlıların güvenlik kamerasındaki görüntülerle teşhis edildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195