Title of a News Article

İzmirli iş adamları Urfa’da

TÜMSİAD İzmir Şube Başkanı Mehmet Ceylan ve 40 iş adamı, TÜMSİAD Urfa Şube Başkanı M. Sadık Sade’nin daveti üzerine Şanlıurfa’ya geldi. İş adamlarına, Urfa’daki yatırım fırsatları anlatıldı.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şube Başkanı Mehmet Ceylan, TÜMSİAD Denizli Şubesi Kurucu Başkanı Ömer Hakan Baki ve TÜMSİAD Üyesi 40 iş adamı Urfa’ya geldi.

TÜMSİAD üyeleri, TÜMSİAD Urfa Şubesi Yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı yaptılar. Toplantıda ayrıca Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından iş adamlarına Urfa’daki yatırım fırsatları anlatıldı.

Toplantının ardından açıklama yapan TÜMSİAD Urfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, yaptığı açıklamada,  TÜMSİAD olarak Urfa’nın sanayi şehri olması için ellerinden gelen mücadeleyi sürdürdüklerini belirterek, “ Urfa, tarımın başkentidir, 12 Bin 500 yıllık bir geçmişe sahiptir. Urfa’da neden tarıma dayalı sanayi olmasın, neden sanayi şehri olmasın? Gerek yurt dışındaki gerekse de yurt içindeki TÜMSİAD üyelerine teşekkür ediyorum. Bizim çağrılarımıza olumu cevap vererek Urfa’yı sürekli ziyaret ediyorlar. Son olarak TÜMSİAD İzmir Şube Başkanımız ve Denizli Şube Başkanımız ile birlikte 40 iş adamımız geldi. Davetimizi kırmayıp Urfa’ya gelen iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.  

TÜMSİAD İzmir Şube Başkanı Mehmet Ceylan ise yaptığı açıklamada, “İzmir’in Şanlıurfa’ya gelmesi lazım, İstanbul’un diğer illere gitmesi lazım. Karacadağ Kalkınma Ajansı Urfa ile ilgili yatırım bilgilendirmesi yaptı. Umarım bu bilgilendirme bizlere yardımcı olacaktır. Çünkü Urfa her geçen gün daha ileriye gidiyor. Bu noktada İzmir ve Ege bölgesinden gelecek yatırımlar da inşallah bölgemizin kalkınmasında ve ileriye gitmesinde daha iyi olacaktır. Bizlerde Urfa’daki arkadaşlarımızı İzmir’e bekliyoruz” diye ifade etti.  

Daha sonra TÜMSİAD Urfa Başkanı Sade tarafından Ceylan ve Baki’ye ziyaret anısına teşekkür plaketi verildi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195