Title of a News Article

Jandarma onları yakaladı!

.

Jandarma onları yakaladı!
banner206

 Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK-KCK örgütünün gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik yaptığı operasyonlarda 4 kişiyi gözaltına aldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suruç– Aligör karayolunu Aligör mahallesinde, çöp kovalarını ateşe vermek suretiyle kapatıp, yoldan geçmekte olan BİM marketine ait kamyonun yakılması olayına karışanları yakalayabilmek için geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan araştırma neticesinde 8 kişinin yakalanması maksadıyla Suruç,  Aligör mahallesinde 5, Üçpınar mahallesinde 3, olmak üzere toplam 8 ayrı adreste eş zamanlı olarak arama ve yakalama faaliyeti icra edildi. Operasyonlarda yakalanan S.K., M.E., Ö.G., ve V.K. isimli şahıslar, çıkarıldıları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Uzun namlulu silah ele geçirildi.

Bu arada Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir başka operasyonda da uzun namlulu silah ve bu silaha ait mühimmatlar ele geçirdi.

Bir ihbarı değerlendiren Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Haliliye ilçesi Kösecik mahallesinde ikamet eden Ö.Ç. isimli şahsın evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda;

 1 adet 7.62 mm çapında Kaleşnikof Piyade Tüfeği,  2 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeğine ait şarjör, 1 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeğine ait şarjör kılıfı, 58 adet 7.62 mm çapında Kaleşnikof Piyade Tüfeğine ait fişek, Kaleşnikof P.Tüfeğine ait şarjör içerisinde, 1 adet 9 mm çapında tabanca şarjörü, 55 adet 9 mm çapında tabanca fişeği ve 1 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeğine ait kılıf ele geçirdi.

Operasyonda yakalanarak mahkemeye çıkarılan Ö.Ç. isimli şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195