Title of a News Article

Jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu...

Jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu...
banner206

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonlara kaleşnikof, tabanca av tüfeği ile bunlara bağlı olarak fişek ile şarjör ele geçirildi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülmekte olan örgütlü olarak işlenen Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı soruşturması kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, 3 aylık yapılan çalışmalarda şunlar ele geçirildi;  

“1 adet 7,62 mm. çapında Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 2 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeğine ait şarjör, 5 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği fişeği, 1 adet 7,65 mm. çapında Pietro Beretta marka tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 2 adet 7,65 mm. çapında fişek, 1 adet 9 mm. çapında ZORAKİ M906-T marka tabanca ile bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, bu tüfeğe ait 2 adet şarjör ve 25 adet 12 cal çapında fişek.”

Bu olaylarla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3’ü tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195