Title of a News Article

Jandarmaya suçüstü yakalandılar...

Jandarmaya suçüstü yakalandılar...
banner206

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Haliliye İlçesinde bir evin bahçesindeki mozaikleri çıkarmak için izinsiz kazı yapan 5 kişi suçüstü yakalandı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, yapılan istihbari çalışma neticesinde; Haliliye ilçesi sınırlarında oturan H.Ş. isimli şahsın evine operasyon düzenlendi H.Ş.’nin evinin bahçesindeki mozaikleri, 4 şüpheli şahıs ile birlikte çıkarmak amacıyla izinsiz kazı yaptığı esnada suçüstü yakalandı.

Şanlıurfa İl Müze Müdürlüğünce, olay yerinde yapılan incelemelerde; 300 metrekarelik alanda, Roma Dönemine ait yaklaşık 1500-2000 yıllık, mozaik taşları ile örülmüş, çeşitli hayvan ve insan figürlü mozaiklerin bulunduğu tespit edildilirken, bölgenin sit alanı kapsamına alınması için başlatıldı.

Söz konusu olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli 5 şahıs hakkında soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2020, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
gönülden urfalı
gönülden urfalı - 4 yıl Önce

millet ne yapsın sağlardan hayır görmeyince ölülerden medet umar hale geldi millet aç iş yok ne yapsın define arıyor kazı yapıyor hırsızlık yapsa dahamı iyi

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142