Title of a News Article

Kaçar: “ Milletin hizmetkârıyız”

.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Haşimiye Meydanı bölgesindeki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Ziyaretlerin ardından konuşan Kaçar, AK Parti’nin halkın iktidarı olduğunu belirterek, “Bizler de milletin hizmetkârıyız” dedi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milletvekili Mahmut Kaçar, bugün soluğu Haşimiye’de aldı. Haşimiye civarında bulunan esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinleyen Kaçar, vatandaşların kendisine ilettiği sorunları not aldı. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılaşan Kaçar, esnafın yaşadığı sorunların çözüleceğini dile getirdi. Kaçar, esnaf ile birlikte bereket duası da okudu.

 

Kaçar: Şanlıurfa’nın sorunlarını çözme yolunda çalışma içerisindeyiz

Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’ın da eşlik ettiği Milletvekili Kaçar, yaptığı açıklamada, esnafı ziyaret ettiklerini belirterek, “Seçimlerden sonra fırsat buldukça Şanlıurfa’ya gelip, gerek sivil toplum örgütlerimizle gerek esnafımız ve gerekse de vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yeni dönemle ilgili beklentilerini kendilerinden alıyoruz. Yerel yönetimle ilgili sorunları varsa belediyelerimizle, genelle ilgili sorunlar varsa milletvekili olarak notumuzu alarak bunları takip ediyoruz ve vatandaşlarımıza dönüş yapıyoruz” dedi.

“Ben başta esnafımız olmak üzere bütün Şanlıurfalılara ve partililerimize, Hükümetimize vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” diyen Kaçar, şunları kaydetti;

“Bu iktidar, halkın iktidarıdır, bizlerde milletin hizmetkârıyız. Halkımıza hizmet etmek ve onların hayır duasını almak en önemli önceliğimizdir. Milletvekilleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa’nın sorunlarını çözme yolunda çalışma içerisindeyiz.”

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195