Title of a News Article

Kaçarken son anda yakalandı...

.

Kaçarken son anda yakalandı...
banner206

 Karaman'da, kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak iki kişiden 6 bin 450 TL ile bin 235 Euro alan şahıs, bindiği ticari taksiyle kaçarken polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, "polis ve savcıyız" diyerek telefonla dolandırdığı iki vatandaşın birinden 6 bin 450 TL, diğerinden bin 235 Euro alan Şanlıurfa Akçakaleli Ahmet Y. (32), bindiği ticari taksi ile kaçarken, polis tarafından Konya'nın Ereğli ilçesinde paralarla birlikte yakalandı. Karaman'a getirilen Ahmet Y., emniyet müdürlüğünde alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine kondu.

 

"6 BİN 450 TL'Yİ ÇÖP BİDONUNUN YANINA BIRAKTIRDILAR"

Parayı alacak olan elemanlarının yakalanmaması için dolandırıcılar telefonla ağlarına düşürdükleri E.D isimli vatandaştan parayı Ticaret ve Sanayi Odası yakınında bulunan çöp bidonunun yanına bırakmasını istedi. Dolandırıcıların her dediğini inanan E.D. ise, 6 bin 450 lirayı çöp bidonunun yanına bırakarak oradan ayrıldı. E.D.'nin parayı bırakmasının ardından çöp bidonunun yanına gelen Ahmet Y., parayı alarak hızla oradan uzaklaştı. Dolandırıcılar yine aynı yöntemle N.T. isimli kadını da kandırarak tuzaklarına düşürdü. Dolandırıcılar N.T isimli kadından polis ve savcıyız diyerek para istedi. Dolandırıcılara inanan kadın eliyle getirdiği bin 235 Euro'yu dolandırıcı Ahmet Y'e teslim etti. Paraları alan dolandırıcı bindiği ticari taksiyle Karaman'dan ayrıldı.

Polis, yakaladığı Ahmet Y.'i, Şanlıurfa Akçakale'den telefonla yönlendiren diğer şebeke elemanları H.E. ve H.İ.Ş. isimli şahısların da yakalanması için çalışma başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195