Title of a News Article

Kadın Komitesi Urfa'da toplanıyor

Hak-İş ve Hizmet-İş sendikası Genel başkanı Mahmut Arslan, bu akşam Şanlıurfa'ya geliyor.

Kadın Komitesi Urfa'da toplanıyor
banner206

Hak-İş Kadın komitesi sendikal harekete kadın katılımını artırma projesinin 9. sendikal kadın Eğitim programı yarın Şanlıurfa'da yapılacak.
Hak-İş  ve Hizmet-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, yarın sabah Otel El-Ruhada  gerçekleşecek olan 'sendikal kadın eğitimi' programına konuşmacı olarak Urfa'ya geliyor.
Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa Kadın komitesi Başkanı Meral Demirdal'ın açılış konuşması ile başlayacak olan  sendikal Kadın eğitim programında  Hak-İş Kadın komitesi Başkanı Jülide Saneroğlu proje hakkında genel bilgi verecek.Hak-İş  ve Hizmet iş sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın konuşmasının ardından 8 ayrı sunumla Kadınları sendikal çalışmaları hakkında konuşmalar ve açık oturum yapılacak. 
Hak-İş Sendikası Şanlıurfa İl temsilcisi ve Hizmet-iş Şube Başkanı Reşat Özmen'in organize ettiği 'sendikal kadın eğitimi' programına Türkiye genelinde sendikanın kadın komitesi Başkanları katılacak. 
Öte yandan Hak-iş Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın yarın Vali İzzettin Küçük ile BŞB Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etmesi bekleniliyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195