Title of a News Article

Kadın meclisi çadır kentte

Kadın meclisi çadır kentte
banner206

Akçakale ilçesi Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Kadın Meclisi üyeleri, Çadır kent yönetimi onuruna Sabah kahvaltısı vererek, idareyle bir araya geldi.

Kadın Meclisi yönetim çadırında gerçekleşen Sabah kahvaltısına Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Müdürü Hüseyin Ortaç, kamp müdür yardımcıları, Bekir Engül, Yasin Seyhan, Mustafa Başak, Hasan Öztürk ve birim sorumluları yanı sıra kadın meclisi üyeleri katılım gösterdi. Kadın Meclisi üyelerinin kendi ülkelerine has kahvaltı çeşitlerini sunarak adeta görsel bir zenginlik kombinasyon sergiledi. Çeşitlilik arz eden ve Suriye kültürünü sergileyen kahvaltıda kadınlar adeta hünerlerini sergilendi. Ortaç, ikram edilen kahvaltıdan ve kahvaltının zarafetinden dolay kadın meclisi üyelerine teşekkür ederek şu açıklama bulundu:

"Öncelikle bu sunumuzdan dolayı ve verdiğiniz ziyafetten dolayı yönetim adına teşekkür ederim. Dileğimiz her zaman muhabbet ve kardeşlik ortamı oluşur. Bugün hayırlı gün Cuma günüdür. Dileriz en kısa zamanda ülkenizde savaş biter ve bizim kardeşliğimiz devam eder. Ülkenizde yakın zamanda özgürlüğe kavuşması ve sizlerinde güven içinde ülkenize dönme temennisinde bulunuyorum. Kaymakam bey yakın zamanda sizlerle bir araya gelmeyi düşünüyor. Sizler ve emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ederim."

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195