Title of a News Article

Kadın yaşam merkezi meyvesini veriyor

Eyyübiye Belediye Kültür Müdürlüğü tarafından ilçe sınırları içerisinde faaliyete koyulan Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri meyvesini vermeye başladı.  Merkezde bulunan kursiyer bayanlar katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde açılan ve Eyyübiye Belediye Başkan Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla 36 mahalleye açılması planlanan Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri'nin ilkleri meyvelerini vermeye başladı. Şıh Maksut, Akabe, Eyyüpnebi, Camii Kebir Mahallerinde açılan kurslara bayanlar ve genç kızlar yoğun ilgi gösteriyor. Kadın Destek ve Spor Merkezleri'nde açılan dikiş-nakış, kuaförlük, bilgisayar ve Kuran-ı Kerim kurslarında her gün yeni bir şey öğrenme imkânı bulan Eyyübiyeli kadınlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye kendilerine tanınan bu imkânlardan dolayı teşekkür etti. Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezlerinin birim sorumluları yaptığı açıklamalarında şunları belirtti: “Bayanlara yönelik Bilgisayar kursu, kuaförlük kursu, dikiş –nakış kursu, Kur’an kursu ve çeşitli kurslarımız var. Bayanlarımızın talepleri baya yoğun. Bunun yanı sıra etkinliklerimiz, seminerlerimiz oluyor. Bu imkânı bizleri verdiği için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ediyoruz.“

Eğitim gören kursiyerler ise, ‘’Eyyübiye Belediyemizin açmış olduğu Kadın Destek Kursunda olmaktan son derece mutluyum. Burada el sanatları, dikiş- nakış, kuaförlük, bilgisayar kurslarına katılıyoruz. Burada öğretmenlerimiz bizlere bilgisayar üzerinde çok şeyler öğretti. Belediyemizin yaptığı bu kursiyeri çok beğendik, devamını isteriz. Ev hanımları evde oturup kalmasın. Böyle güzel projeler ayağımıza kadar geldi. Belediye bizlere imkân sundu. Bizlerde buraya gelip bir şeyler öğreniyoruz. Bu anlamda aileme de katkıda bulunuyorum, destek oluyorum. Burada ortamda çok güzel, öğretmenlerimizde sağ olsunlar bizlere destek veriyor. Bu anlamda bizlere katkı sunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195