Title of a News Article

Kadınlar günü etkinlikleri dolu dolu başladı

Kadınlar günü etkinlikleri dolu dolu başladı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı yoğun ilgiyle başladı. 2 gün sürecek programın ilk günkü etkinliğine binlerce kadın katılarak gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili etkinlikleri yoğun ilgi topladı. Etkinlikler ilk olarak sabah saatlerinde Şehit Ailelerine yönelik  kahvaltı programıyla başladı. Programa eşi Sema Çiftçi ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Vatanımız için canını feda etmiş şehitlerimize ne yapsak onların haklarını ödeyemeyiz. Bu vatan çok şey borçlu şehitlerimize. İşte vatanımızı da vatan yapan şehitlerimizin aziz ruhudur" dedi.

Programda Şanlıurfa Şahit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz da, Başkan Çiftçi'nin her defasında kendileri ile yakından ilgilendiğini söyledi.

 

KADINLAR, KIYASIYA YARIŞTI

Kadınlar Günü etkinlikleri saat 13.30'da DSİ Konferans Salonunda Yemek Uzmanı ve Yazar Emine Beder'in 'Hünerler Yarışıyor' programı ile devam etti. DSİ Konferans Salonundaki programda kadınlar hünerlerini sergilerken, düzenlenen yarışmalarda kıyasıya mücadele etti. Renkli geçen yarışmaların ardından Şanlıurfalı TRT sanatçısı Münevver Özdemir sahne aldı.

Münevver Özdemir'in şarkılarına hep birlikte eşlik eden kadınlar, kendilerine böylesine bir imkanı sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında, "Şanlıurfa'yı kadınlarımızla geliştireceğiz. Kadınımız olmadan bir gelecek hiç bir zaman düşünemeyiz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle ben tekrardan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" diye konuştu.

 

ETKİNLİKLER YARIN DA DEVAM EDECEK

Etkinliklerin ikinci günkü durağı olan 8 Mart'ta ise sabah saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde kurum bünyesinde çalışan kadın personellerle kahvaltıda buluşacak. Ardından Eğitimci Uzman Sıtkı Aslanhan'ın GAPTEM Konferans Salonunda saat 13.30'da düzenleyeceği söyleşinin ardından etkinlikler 'Büyükşehir'le Değişime Hazır mısın' ve 'Eğitimde Anne-Kız El Ele' projelerinin başlangıç töreni ile son bulacak. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 20:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195