Title of a News Article

Kadınlar Gününde pedal çevirecekler...

Kadınlar Gününde pedal çevirecekler...
banner206

Urfa Bisiklet Topluluğu (URBİT), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bisiklet turu düzenliyor. 
Şanlıurfa’da bisiklet kültürünü yaşatmak için bir araya gelen ve bisiklet severler tarafından kurulan Urfa Bisiklet Topluluğu (URBİT) kadınlar için pedal çevirecek.  
Şanlıurfa’nın tanıtımında büyük rol alan URBİT ve üyeleri bu hafta çok farklı tur yaparak tekrardan adından bahsettirmeye devam edecek. Öğretmenler gününden Dünya Engelliler gününe, Dünya Kalp gününden Kızılay haftasına ve bir çok özel turlar yaparak kamuoyunda adından sıkça söz ettiren URBİT bu pazar ise kadınlar gününe özel kadınlar için bisiklet turu düzenliyor. 
8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle düzenlenecek olan turda sadece kadınlar pedal çevirecek. 8 Mart Pazar günü saat 13:00’de bir araya gelecek olan kadınlar cadde ve sokaklarda pedal atacak.
Kadınların hayatın her alanında görmek için bu turu düzenleyeceklerini ifade eden URBİT Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, “URBİT (Urfa Bisiklet Topluluğu) olarak Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bisiklet turu düzenliyoruz. Kadınların hayatın her alanında görmek çalışan, üreten, katılımcı bireyler olmaları için URBİT (Urfa Bisiklet Topluluğu) olarak bu anlamda adımlar atmaya devam ediyoruz. 08 Mart pazar günü "Kadınlar Günü Bisiklet Etkinliğine" tüm kadınları trafikte bende varım demeye davet ediyoruz. Bu anlamlı günün kadınların bisikletli yaşamda daha fazla rol üstlenmesi adına milat olmasını ve her gün kadınların bisikletli yaşamla özgürlüğü doyasıya yaşamalarını istiyoruz. 08 Mart Pazar günü DSİ 15. Bölge Müdürlüğü önünde saat 13:00'de başlayacak olan etkinliğimiz, Atatürk Bulvarı ve Balıklıgöl platosunu kapsayan yorucu olmayan bir rota ile tamamlanacaktır. Başta bisikletli kadınlar olmak üzere tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlarız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195