Title of a News Article

Kadınlara yönelik konferanslar sürüyor

.

Kadınlara yönelik konferanslar sürüyor
banner206

Siverek Belediyesi ve Müftülük işbirliğince, kadınlara yönelik 'Hadislerin hayatımızda yeri ve önemi' konulu seminer düzenlendi.

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İlçe müftülüğünce kadınlara yönelik düzenlenen dini seminerlere devam edildi. Dicle Mahallesinde bulunan Belediye Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen konferansa kursiyerlerin yanı sıra mahalle sakini kadınlar katıldı.

Konferansı İlçe Müftülüğü din görevlisi Gülizar Kaçar verdi. Yaklaşık bir saat süren konferansta hadisler ve insan yaşamından örnekler verilerek bayanlara, Hazreti Muhammed’in hayatından örnekler sunuldu. Kuran-ı Kerim ile hadislerin ayrılmaz bir bütün olduğuna dikkat çekildi.

Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri müdürü Şükran Kongül, belediye olarak kadınların kişisel ve ruhsal gelişimine verdikleri önemi anlatarak şunları kaydetti: "Müdürlüğümüz bünyesinde kadınlara yönelik okuma yazma, el becerilerini geliştirme, çocuk gelişimi ve çocuk psikolojisi seminerleri veriliyor. İlçe müftülüğümüzle iş birliğine gidilerek kadınlarımıza dini konularda seminerler vermeye başladık."

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142