Title of a News Article

Kahraman Müdür Yaralandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın darbe girişiminin ardından kente gelmek için sürat yapınca kaza geçirdiği ortaya çıktı.

Kahraman Müdür Yaralandı
banner206

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, darbe girişiminin yaşandığı sıralarda tatil için gittiği İstanbul'dan kente dönmek için uçağa bindi. Pınarbaşı’nın da içinde bulunduğu uçak, darbe girişiminden dolayı Bursa’ya inmek zorunda kaldı. Uçaktan iner inmez Şanlıurfa’nın eski Valisi, şimdiki Bursa Valisi İzzettin Küçük ile irtibata geçen Müdür Pınarbaşı’na, Şanlıurfa’ya karayolu ile gidebilmesi için bir makam aracı ve iki koruma tahsis edildi. Şanlıurfa’ya gelmek üzere yola çıkan Pınarbaşı’nın içinde bulunduğu araç, Eskişehir ile Ankara Polatlı arasında trafik kazası geçirdi. Kazada, Pınarbaşı ile iki koruması çeşitli yerlerinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan Pınarbaşı’nın sağ kolu ve sol eli ile burnunun kırıldığı tespit edildi. Beyin kanaması ve iç kanama geçirme ihtimaline karşılık hastanede yatması gereken Müdür Pınarbaşı’nın kolunun alçıya alınmasının ardından hastaneden ayrılarak Şanlıurfa’ya yola çıktığı öğrenildi. Urfa yolunda tüm gelişmelerden haberdar olan Pınarbaşı, tüm birimlerine darbeye karşı direnme talimatı verdiği de öğrenildi.

Bu arada İstanbul’dan uçağın kalkmasının ardından bazı askerlerin, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’nı sorduğu öğrenildi. Müdür Pınarbaşı iletişim için ise cep telefonu kulaklığını kullandığı görüldü. 

 

Kardeşi vuruldu

Öte yandan Müdür Pınarbaşı’nın İstanbul 3. Kolordu Komutanlığında görevli kardeşi Albay Mahmut Pınarbaşı, sivil bir ekiple İstanbul’da darbe girişimindeki tankı almaya gidiyor. Albay Pınarbaşı’nın da askerlere karşı geldiği için vurulduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2016, 15:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
İlhan Kural
İlhan Kural - 8 yıl Önce

Geçmiş olsun diyorum. Sana ve Mahmut'a acil şifalar diliyorum.

Ahmet
Ahmet - 8 yıl Önce

Geçmiş olsun tam bir memleket sevdalısı

SIRADAKİ HABER

banner195