Title of a News Article

Kameraya yakalandı!

 Kameraya yakalandı!
banner206

Şanlıurfa'da, alışveriş için işyerine giren bir kişi tezgahtaki cep telefonunu çaldı. Hırsızlık güvenlik kameraları ile görüntülendi.

Hırsızlık, dün Sarayönü Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Maviçiçek’in sahibi olduğu cep telefonu satışı yapılan dükkanına gelen bir kişi, vitrindeki telefonlara baktı. İşyerinin kalabalık olmasını fırsat bilen şüpheli, vitrinde beğendiğini söylediği 900 lira değerindeki telefona bakmak istedi. Maviçiçek’in diğer müşterilerle ilgilendiği sırada şüpheli, kontrol etmek için elinde bulunan cep telefonu ile dışarı çıkarak izini kaybettirdi. Akşam saatlerinde yaptığı sayımda cep telefonunun eksik olduğunu fark eden Maviçiçek, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızlığı tespit edince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis, güvenlik kamerası kayıtlarından eşkali belirlenen şüphelinin kimliğinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızın bir an önce bulunmasını isteyen işyeri sahibi Mehmet Maviçiçek, şöyle dedi:

"Diğer müşterilerle ilgilendiğim sırada istediği telefonu verdim. Bir süre telefona baktıktan sonra dışarı çıktı. Telefonu beğenmeyerek bıraktığını düşünmüştüm ama çalmış. Umarım başkalarının canını yakmadan yakalanır."

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195