Title of a News Article

Kanaat önderleri ile buluştular...

HABER: UĞUR BUDAK

Kanaat önderleri ile buluştular...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Milletvekili Halil İbrahim Yıldız ve Suruç ilçe başkanı Mehmet Yavuz,  Suruç ilçesinin bazı kanaat önderleri ile bir araya geldiler. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa programı nedeniyle seçim Bölgesi Şanlıurfa’da hafta sonunu geçiren Miletvekili Halil İbrahim Yıldız ile Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir araya geldikleri bazı kanaat önderlerinin sorunlarını dinlediler. 
Geçtiğimiz Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa temasları ve açılış törenlerine katılım sağlayan Şanlıurfalılara teşekkür eden İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül " Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan yılın ilk ziyaretini Şanlıurfa’ya yaptı. On Binlerce Urfalı Hemşehrimiz miting alanını doldurdu. Urfalı bir kez daha Liderine sahip çıktı. Tüm hemşerilerilerimize Teşekkür ediyorum. Bu gece Miletvekilimiz Halilİbrahim Yıldız'ın odasında çok sayıda kanaat önderleri ile bir araya geldik ve Çok verimli bir toplantı yaptık. "Dedi.




Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 21:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195