Title of a News Article

Kanalurfa Gecedinde neler yaşandı...

.

Kanalurfa Gecedinde neler yaşandı...
banner206

Şanlıurfa da yayın yapan kanalurfa tv 9 yaşında. 

Şanlıurfa’nın ilk uydu kanalı Kanalurfa 9. Yaş gününü düzenlenen görkemli gece ile kutladı.
Urfa city konferans salonunda gerçekleşen geceye Vali yardımcısı Ugur Sezer Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Şanlıurfa eski Milletvekili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı Emin Önen,  BŞB Nihat Çiftçi Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli , Bazı kurum Müdürleri , STK’lar, gazeteciler, davetliler ve misafirler katıldı. 
15 Temmuz'da yaşanan Darbe girişiminin daha çok konuşulduğu gecede Siyaset, Bürokrasi ve işdünyasını önemli isimlerine ödüller verildi. Ödül alanlar arasında Şanlıurfa eski Valisi ve BŞB Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Fakıbaba,  SGK Başkanı Selim Bağlı , Vali Güngör Azim Tuna sanatçılar Güler Işık, Mahmut Tuncer, Kanaat önderi Sabri Yazar, Gazeteci Emin  Pazarcı,  Şevki Açıkgöz, 15 Temmuz darbesinde şehit olan Urfalı Dört aile,  Şehit aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ödüle layık görülen isimler oldular 

 Kanalurfa’nın kuruluşundan buyana ne gibi faaliyetleri anlatan slayt gösterisinin ardından konuşan Kanalurfa Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Toru: “Allaha hamd olsun bugün çok mutluyuz, Kanalurfa’nın 9. Yaş gününde siz değerli dostların bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmaması bizi çok duygulandırdı. 12 Kasım 2008 yılında ilk yayın hayatımıza başladığımız tarih olarak hayata başladık ve bugün sizlerin desteği ile 9 Yıl dönümümüzü kutluyoruz. Hepimizin uzaktan ve yakından özlediğimiz bir olay vardı ve bunu fark ettik ilk uydu kanalını Şanlıurfa’ya kazandırdık çok mutluyum . Bizi bu güzel ve anlamlı gecede yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum “dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2016, 23:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195