Title of a News Article

Karageçili, koltuğu devir aldı

Geçen hafta yapılan seçimlerde 15 yıldır sürdürdüğü Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını kaybeden Mansur Özdemir, koltuğunu yeni başkan Osman Karageçili’ye devir etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulunda, mevcut başkan Mansur Özdemir, Osman Karageçili ve Halil Alkan  seçime katılmıştı. Osman Karageçili Bin 300 oy alarak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni başkanı seçildi. Seçimlerde Mansur Özdemir 610 ve Halil Alkan ise 604 oy almıştı.

Başkanlığı kazanan Osman Karageçili, bugün Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda başkanlık koltuğunu Mansur Özdemir’den devir aldı. Özdemir, başkanlığa seçilen Karageçili ile tokalaşarak yeni görevinde başarılar diledi. 1977 yılından bu yana Şoförler Odasında görev yaptığını belirten Özdemir, “Bu görevimi kardeşim, başkanım olan

Osman Karageçili’ye teslim ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, kendisine başarılar diliyorum. Her zaman kendisinin arkasındayım. Daha öncede beraber çalışmıştık, onun için tüm nakliyeci esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Karageçili ise, yaptığı açıklamada, Mansur Özdemir’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Şoför esnafımızın oyları ile buraya geldik. Şanlıurfa halkına ve Şanlıurfa esnafına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Artık bundan sonraki 4 yıl içerisinde bizim bir eksikliğimiz olursa yine başkanımıza danışacağız. Bana oy veren ve vermeyen, bana karşı listede yer alan tüm Şanlıurfalı esnafımızın başkanıyım. Bu süreçte Şanlıurfa ve Türkiye’miz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu arada Osman Karageçili’nin yönetiminde şu isimler yer alıyor;

Ali Çalı, Hasan Yıldız, Nezif Ak, Mehmet Pınar, Hacı Bedir Köse, Remzi Tut, Halil Baydilli,

Bekir Çakmak, İbrahim Bağlı, Halil Atmaca.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195