Title of a News Article

Karahan: Aziz Milletimiz Liderine sahip çıktı "

Karahan: Aziz Milletimiz Liderine sahip çıktı "
banner206

HABER-FOTO: ALİ UZUN
Şanlıurfa’da bazı gezi ve temaslarda bulunan Şanlıurfa eski Milletvekili ve Başbakan Başdanışmanı Zeynep Karahan Uslu,  Haliliye Belediyesince düzenlenen Demokrasi nöbetine katılan binlerce kişiye hitap ederek " bu Aziz Millet Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kimseye yedirmeyecek "dedi. 
Başbakan Başdanışmanı, 22 ve 24. dönem Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, 15 Temmuz gecesinden bu yana Türkiye'nin çeşitli illerinde demokrasi nöbetlerine durmaksızın katılarak darbe girişiminde bulunan Fetö'cülere karşı dik duruşunu sergilemeye devam ediyor.

İstanbul başta olmak üzere Ankara'da da sokaklara dökülen binlerce kişi arasına karışan Başdanışman, soluğu memleketi Şanlıurfa'da Rabia Meydanı’nda düzenlenen ‘Demokrasi Nöbeti’nde aldı.

Meydanı hınca hınç dolduran binlerce Şanlıurfalı ile kucaklaşan Başdanışman Karahan Uslu, gece 02:00 sularında vatandaşlara kendi elleriyle sıcak çorba ikramında bulundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonunda düzenlenen çorba ikramına ilgi yoğun oldu. Uzun kuyruklar oluşturan yüzlerce kişiye çorba ikramında bulunan Zeynep Karahan Uslu'ya Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin eşleri Sema Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı ve bazı partililer eşlik etti. 

Binlerce kişinin doldurduğu Rabia Meydanı'ndaki platformda konuşma yapan Başbakan Başdanışmanı 
Eski Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, "15 Temmuz’un Türk milletinin ayağa kalkma günü olduğunu söyledi ve ardından konuşmasına şöyle devam etti;


"Büyük bedellerle, büyük acılarla hep ödeye ödeye yazmış bir milletin evlatlarıyız. Bugün burada 15 Temmuz’dan beri meydanları dolduran kardeşlerim ve kız kardeşlerim, tarihimize Osmanlının torunları, Cumhuriyetin evlatları olarak yeni büyük kocaman destan yazdılar. Bu destan tarih boyunca unutulmayacak, bir daha bu büyük milletin karşısında hiç ama hiç kimse yedi düvel tarih boyunca birleşip birleşip üstümüze gelmişler ve her seferinde arkalarına bakmadan dönmüşlerse bugün de dönecekler. 15Temmuz’da onlar üstümüze geldiler, eli silahlı teröristleri ile üzerimize geldiler. Üzerime geldiklerinde bizden almak istedikleri biri vardı, Liderimiz Cumhurbaşkanımız, Milletin yanında dimdik durduğu Recep Tayyip Erdoğan vardı. Onlar Recep Tayyip Erdoğan’ı istedi, onlar pek çok kez istediklerini aldıklarını biliyorlardı, onlar Menderes’i aldılar, Turgut Özal’ın halen neden vefat ettiğini, Yazıcıoğlu’nun neden vefat ettiğini halen merak ediyoruz ama şunu da bulduk; Bu millet geldi hepsini aşağı itti. Bu defa bütün bedellerimizle karşılarındaydık ve buna izin vermedik.”

“15 Temmuz’da bir millet ayağa kalktı, 15 Temmuz’da Türk Milletinin ayağa kalkma günüdür” diyerek, “Yeni bir özgürlük destanı yazılmıştır. Bu destanla birlikte bu milletin Cumhurbaşkanını almaya gelenler, sadece seçilmiş milletvekillerini almaya gelmediler biz bunu biliyoruz; Onlar taşeronluk yaptıkları güçler adına yarınlarımızı almaya geldiler. En az 50 yıl bu ülkeyi geri götürmeye geldiler, kazanımlarımızı çalmaya geldiler, onurumuzu ayaklar altına almaya geldiler. Onlar bize demokrasi dersi vermeye kalkanlara hizmet için geldiler. Türkiye, 15 yıldır Türkiye’yi adım adım ileriye götüren hükümetini ve liderini kaybetmeyecektir.  Sizlerin kimin taşeronu olduğunu biliyoruz. Bunlar bir şeyi hesaba katmadılar. Hani şair diyor ki; Ne yapsanız boş göklerden gelen bir karar vardır. Evet, göklerden gelen bir karar vardır ve o karar şerefli Türk ordusuyla, şerefli emniyet güçleriyle ve büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan’la ve onun büyük halkı Urfa ile ayağa kalktı. Hepsini tarihin çöp kutusuna bir daha çıkmamak üzere geri tepti. Sonsuza kadar bu meydanlarda oturduğumuz birlikle memleketimize de, Urfamıza da, evlatlarımıza da sahip çıkacağız”

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195