Title of a News Article

Karahan’dan MÜSİAD’a ziyaret

Karahan’dan MÜSİAD’a ziyaret
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şerdil Karahan, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin’i ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan, dur durak bilmeden destek arayışlarını sürdürüyor. Gerek temayül öncesinde gerekse de temayül yoklaması sonrasında ziyaretlerine hiç ara vermeden devam eden Karahan, bu kez MÜSİAD’ı ziyaret etti. MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ile görüşen Karahan, milletvekili seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlatarak, aday adaylığı konusunda destek istedi. MÜSİAD Başkanı Yetkin, ziyaretinden dolayı Şerdil Karahan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.

Karahan, yaptığı açıklamada, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Türkiye ve Şanlıurfa için önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, “MÜSİAD; Türkiye’nin, iktisadi, sosyal ve kültürel gelişimine hizmet etmekte, bu amaç için raporlar ve yayınlar hazırlamakta ve muhataplarına sunmaktadır. Partimiz bu süreçte MÜSİAD’lı iş adamlarının fikirlerini önemsedi ve bundan sonraki dönemlerde de önemsemeye devam edecektir. Artık dünyanın dört bir tarafında olan MÜSİAD, her geçen gün gücüne güç katıyor. Biz siyasiler; iş adamlarının önünü açmak, ufkunu genişletmek, problemlerini aşmak ve projelerine destek olmak için varız” dedi.

 “STK’lar, dernekler ve meslek odaları toplumun olmazsa olmazlarıdır” diyen Karahan, şunları kaydetti;

“Ülkemizin problemlerini, şehrimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın şikayetlerini ele alan ve bunların çözümünde büyük önem arz eden bu kuruluşlarımızın her zaman desteklenmesinden yanayım. Ülkemizin kalkınmasında bu kuruluşlarımızın katkısı yadsınamaz. Şanlıurfamızın geleceği adına, üzerime düşen sorumlulukların bilincindeyim. Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için hepimiz gönül birlikteliği içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir.”

 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195