Title of a News Article

Karaköprü belediyesi 'çevrem sensin' etkinliğinde stand açtı

.

Karaköprü belediyesi 'çevrem sensin' etkinliğinde stand açtı
banner206

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği 'Çevrem Sensin' etkinliğine katılarak stant açtı. Stantta çevre temizliği ve geri dönüştürülebilir atık maddelerle ilgili bilgiler verilirken, çocuklara çevre temalı resimler çizdirildi.

Tertemiz bir Karaköprü için gece gündüz çalışan Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sosyal faaliyetlerle vatandaşlara çevre temizliği ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Şanlıurfa'da düzenlediği 'Çevrem Sensin' etkinliğine katılan Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Birimi stant açarak vatandaşlara çevre temizliği hakkında broşür dağıtıyor. Geri dönüştürebilir atıklar, kağıt, atık pil gibi atıklar ile ilgili bilgi verilen stantta çocuklara hayallerindeki çevre temalı resimler çizdiriliyor.

Karaköprü Belediyesi'nin standını Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ile Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık da ziyaret etti. Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Necdet Demir de stantta bulunarak vatandaşlara Karaköprü'de yaptıkları faaliyetleri ve çevre temizliği ile ilgili bilgiler verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195