Title of a News Article

Karaköprü Belediyesi sevindiriyor

Karaköprü Belediyesi sevindiriyor
banner206

Karaköprü ilçesine bağlı kırsal mahalleler çok amaçlı salon olarak bilinen Taziye ve Muhtar evlerine kavuşuyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçeye bağlı Çıralı mahallesinde 300 m2 alan üzerine yaptırılacak olan taziye evi ve Muhtar evinin temelini attı.

Törene Başkan Çiftçi’nin yanı sıra; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Karaköprü ilçemizin Çıralı mahallesindeyiz. Bizler 3 ve 4. Etap çok amaçlı salon ve muhtar evlerinin ihalesini bitirmiş durumdayız. Tüm sözleşmeler yapıldı. Şimdi de yüklenici firmamız tamamıyla yerlerin hazırlığını yapıyor. Bu projemize çok amaçlı salon diyoruz. Bölgede genel de taziye evi olarak biliniyor. Ama arkadaşlarımızın yapmış olduğu projede salonun hem taziye evi olarak kullanılması hem geleneksel olarak mahallede yapılacak olan toplantılarda, düğünlerde ve faaliyetlerde kullanılması düşünülmüştür. Ben emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Allah razı olsun. Çok amaçlı salonumuz Çıralı mahallemize ve Karaköprü ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bu arada 300 m2 alan üzerine inşa edilecek olan çok amaçlı salon ve muhtar evi inşaatının 3 gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195