Title of a News Article

Karaköprü'de Atatürk Bulvarı trafiğe açıldı

.

Karaköprü'de Atatürk Bulvarı trafiğe açıldı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve bölge trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Atatürk Bulvarındaki çalışmalarında sona gelinirken, yeni bulvar trafiğe açılarak halkın hizmetine sunuldu.

Yeni yerleşim yerlerinin oluşmasıyla birlikte bölgede yaşanan trafik yoğunluğuna kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, Atatürk bulvarında tamamladığı alt yapı ve asfalt çalışmalarının ardından bulvarı trafiğe açtı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede başlatılan hummalı çalışmalar kapsamında yüksek kotlu bölgelerin kot farkını azamiye indirerek bölge halkına kapsamlı bir bulvarı kazandıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yapmış olduğu çalışmalarla halkın takdirini topladı.

Sürdürülen çalışmalar kapsamında yolu trafiğe açarak, çevre düzenlemesini gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Atatürk bulvarını 1. 35 Metrelik yol olarak bilinen Mehmet Hafız Bulvarına bağlayan Kazım Karebekir Caddesinde de dolgu işlemine devam ediyor.

Öte yandan Karaköprü İlçesine yeni bulvarlar kazandırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, 5 ayrı noktada çalışmalarını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195