Title of a News Article

Karaköprü'de coşkulu açılış

.

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon projesiyle yola çıkan Karaköprü Belediyesi, hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Küçük Alanlı kırsal mahallesinde geçtiğimiz aylarda temeli atılan çok amaçlı salon düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Küçük Alanlı kırsal mahallesinde 300 m2 alan üzerine yaptırılan çok amaçlı salon törenle açıldı. Düzenlenen törene Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ve Küçük Alanlı Mahalle Muhtarı Halit Demir ile çok sayıda mahalle sakinleri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak Küçük Alanlı Mahallesine çok amaçlı salon sözü verdiklerini, temelini attıklarını ve bugün de açılışını yaparak vatandaşın hizmetine sunduklarını söyledi. Başkan Baydilli, "300 m2 alan üzerindeki bu çok amaçlı salonun 110 m2 kapalı alanı ve muhtarlık odası var. Biz bu yapılarımıza çok amaçlı salon diyoruz çünkü taziye, sünnet, düğün veya toplantılarda kullanılmasını amaçlıyoruz. Biz de açılıştan sonra vatandaşlarımızla hasbıhal edeceğiz. Açılışta bizi yalnız bırakmayan Karaköprü İlçe Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve Küçük Alanlı Mahallesi vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, çok amaçlı salonumuzun hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Küçük Alanlı Kırsal Mahalle Muhtarı Halit Demir ise mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Başkan Baydilli ilçeye bağlı çok amaçlı salon olmayan diğer kırsal mahallelerde de  çok amaçlı salonlar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195