Title of a News Article

Karaköprü'de dezenfekte çalışmaları sürüyor

Karaköprü'de dezenfekte çalışmaları sürüyor
banner206

Karaköprü Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında oluşturduğu dezenfekte timi ile tüm mahallelerde yıkama ve dezenfektasyon çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Esentepe mahallesinde ana yol ve yan yollar ile binalarda sterilizasyon çalışması yaptı

Karaköprü Belediyesi koronavirüse karşı ilçe genelinde başlattığı dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan dezenfekte timi mahallelerde tüm ana ve yan yollar ile bina girişlerini dezenfektan ile yıkayarak sterilizasyon çalışması gerçekleştiriyor.

Önceki gün Esentepe Mahallesinde dezenfekte çalışması yapılırken yol, kaldırım, çöp konteynırları, bina içleri dezenfekte edildi. Mikro sisleme aracıyla da havada oluşabilecek bakterilerin önüne geçilmesi amacıyla sisleme çalışması yapıldı.

Koronavirüs tehlikesinin ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden itibaren pandemiyle yoğun bir mücadele içinde olan Karaköprü Belediyesi,  dezenfekte timiyle tüm ilçeyi adım adım temizleyip dezenfekte ediyor.

Çalışmaların sık sık tekrar edilmesinin talimatını veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli pandemiyle mücadelede kendi üzerilerine  düşen görevi yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Tüm dünya gerçekten zor bir dönemden geçiyor, çok ciddi bir salgınla karşı karşıyayız. Biz belediye olarak ilçemizin tertemiz olmasını sağlayarak, maske ve sosyal mesafe denetimleri yaparak tedbirlerimizi alıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmalarını, maske ve mesafe kurallarına uymalarını ve kişisel hijyene dikkat etmelerini rica ediyoruz. İnşallah hep birlikte mücadele ederek bu salgını def edeceğiz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı dezenfekte timi her gün bir mahallede dezenfektasyon ve yıkama çalışmalarını ara vermeden sürdürecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195