Title of a News Article

Karaköprü'de kilitli parke seferberliği

.

Karaköprü'de kilitli parke seferberliği
banner206
Karaköprü Belediyesi, kış öncesi yolların çamur ve su birikintilerinden kurtulması için kilitli parke çalışmalarına hız verdi. Şenevler Mahallesi’nde yapılan kilitli parke ve kaldırım çalışmalarıyla sokaklar kışa hazırlanıyor.

Karaköprü Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların kış aylarını rahat geçirmesi ve yolların çamurdan arınması için adeta kilitli parke serimi ve yol çalışması seferberliğine girdi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçeye bağlı Şenevler Mahallesi'nde 6104. sokakta kilitli parke  ve kaldırım çalışmaları yaparken, programlı olarak diğer sokak ve mahallelerde de çalışmalarına devam edecek. 

Şenevler Mahalle Muhtarı Feyat Çiftçi, Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin mahallelerinde çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Mahallemizde ekiplerimiz kış ayları öncesi kilitli parke çalışmalarını sürdürüyor. İlgileri ve özverili çalışmalarından dolayı Karaköprü Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz, hizmetlerinden memnunuz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Başkan Metin Baydilli'nin talimatıyla mahallelerdeki bozuk yollarda ve yeni açılan yollarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2016, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195