Title of a News Article

Karaköprü'de zafer doyasıya kutlandı

.

Karaköprü'de zafer doyasıya kutlandı
banner206

Karaköprü'de Anayasa Değişikliği halk oylamasında kazanılan zafer seçim çadırında doyasıya kutlandı. Ak Partili vatandaşlar seçim zaferini havai fişekler ve müzikle kutlarken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu.

Anayasa Değişikliği için yapılan halk oylamasında evet oylarının önde gitmesinden sonra Tüm Türkiye'de seçim zaferi kutlanırken, Şanlıurfa'da, Karaköprü'de alınan %69.7'lik yüksek oy oranı doyasıya kutlandı.  Karaköprü'de kurulan seçim çadırında yapılan kutlamalara Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Ali Cevheri, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Karaköprü İlçe Teşkilatı Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri'nin alana girmesiyle birlikte havai fişek gösterisi yapılırken, vatandaşlar Başkan Metin Baydilli'ye yoğun sevgi gösterisi ve tezahüratlarda bulundu.

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy Karaköprü’de önemli bir oy oranı yakaladıklarının altını çizerek vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Aksoy, "Bizim Karaköprü'de adım atmadığımız yer çalmadığımız kapı kalmadı. Teşkilatımızda herkes elini taşın altına koydu ve hak ettiğimiz sonucu aldık. Karaköprü Belediye Başkanımıza ve Milletvekilimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Kalabalığa hitap eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Karaköprü'nün aldığı % 70 oyla kendini gösterdiğini dile getirirken, bu oranın bile Karaköprü için az olduğuna dikkat çekti. Başkan Baydilli, "İnşallah önümüzdeki dönemlerde burada yapılan hizmetler, çalışmalar göz önüne alınarak ilçemiz bir numara olacak. Yeni sistemle hizmetlerimiz daha da artacak ve yapacağımız hizmetlerle Karaköprü'yü Güneydoğu'nun yıldızı haline getireceğiz. Ben tüm Karaköprü'lü vatandaşlarıma ve uzun süredir sahada çalışan Ak Parti Karaköprü İlçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, güzel bir sonuç alındığını söyleyerek, bundan sonra çok daha iyi hizmetler yapılacağını kaydetti. Cevheri şunları söyledi: "Sizlerle yola çıktığımızdan beri tüm Karaköprü ilçe teşkilatımızla iftihar ettim. O kadar uyumlu çalıştık ki bu uyumun arkasından başarının gelmemesi haksızlık olurdu. Bundan sonra aynı uyumla Karaköprü'ye hizmet etmeye devam edeceğiz, daha iyisini yapmak için daha çok çalışacağız."

Kutlamaların ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Milletvekili M. Ali Cevheri ve İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ilçe teşkilatıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195