Title of a News Article

Karaköprü için protokol imzalandı

.

Karaköprü için protokol imzalandı
banner206

Yemseşil bir Karaköprü’yü vatandaşların hizmetine sunmak için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ile protokol imzaladı. İmzalan protokol ile ilçeye ilk etapta 10 bin çam ağacı dikilecek.

Karaköprü’yü yeşillendirmek için kollarını sıvayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ile 10 bin ağaç dikimi için protokol imzaladı.

Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen protokol törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver ve Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kudat katıldı.

Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver, “Karaköprü’müzün yeşillendirilmesi için yapmış olduğumuz protokolle hem Karaköprü’müzü hem de Şanlıurfa’mızı yeşillendireceğiz” dedi.

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak, daha güzel ve daha yeşil bir Karaköprü oluşturmak için park ve mesire alanları yapım çalışmalarımız devam ediyor. Orman Bölge Müdürlüğümüzle bir protokol imzalayarak ağaç konusunda onlardan destek alacağız. Orman Bölge Müdürlüğümüz sadece Karaköprü için değil daha yeşil daha güzel bir Şanlıurfa için elinden geleni yapıyor. Biz Karaköprü Belediyesi olarak ta Orman Bölge Müdürlüğümüzle birlikte ilçemizi daha yeşil bir hale getireceğiz. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Baydilli ve Orman Bölge Müdürü Ünver protokole imza attı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195