Title of a News Article

Karaköprü kışa hazırlanıyor

.

Karaköprü kışa hazırlanıyor
banner206

Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış ayları gelmeden ilçedeki mahallelerde kilitli parke taşı serimi ve kaldırım çalışmalarına son sürat devam ediyor. Ekipler Atakent Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanan sokaklarda kilitli parke taşı serimi yaparak mahalleyi kış öncesi çamurdan kurtarıyor.

Karaköprü Belediyesi, kış ayları gelmeden ilçeyi tozdan ve çamurdan kurtarmak için kilitli parke taşı ve kaldırım serimi yapıyor. Atakent Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanan sokaklarda yapılan kilitli parke taşı serimi ve kaldırım çalışmaları hızla devam ederken, diğer mahallelerde de kış aylarından önce çalışmaların yapılması hedefleniyor.

Atakent Mahallesi Muhtarı Hasan Gümük, yaptığı açıklamada Karaköprü Belediyesi’nin mahallede yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Metin Baydilli mahallemizin sorunlarıyla ilgileniyor. Kış ayları gelmeden mahallemizdeki yollarda kilitli parke serimi yapılıyor. Başkanımıza ve Fen işleri ekiplerine özverili çalışmalarından ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz” diye konuştu.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla alt yapısı biten tüm mahallelerde kış aylarından önce yol ve kaldırım çalışmasına devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 19:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
halil
halil - 8 yıl Önce

atakent sakini olarak görüyorum,belediye çalışıyor.çok teşekkür ederim.iyi çalışmalar.

SIRADAKİ HABER

banner195