Title of a News Article

Karaköprü koşusunu o kazandı

.

 Türkiye Jokey Kulübü tarafından Karaköprü Belediyesi adına düzenlenen at yarışı koşusu yapıldı. Koşuyu Star Of Rock isimli safkan jokeyi Mehmet Doğan ile kazanırken, birincilik kupasını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli verdi.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu düzenlendi. Şanlıurfa Hipodromunda düzenlenen ve günün 4. koşusu olan Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu'nu İlhan Güçlü'nün sahibi olduğu 6 numaralı safkan at Rock Of Star jokeyi Mehmet Doğan ile kazandı. İkinciliği 8 numaralı Bawikal elde ederken, üçüncü ise 3 numaralı Timeattack oldu.

Yarışı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis üyeleri ile davetliler izledi. Koşunun ardından birinci olan atın ilgilisi Serdar Veysel Kaya'ya birincilik kupasını Başkan Baydilli verirken, ikinci ve üçüncü atların sahiplerine de plaket verildi.

Koşunun ardından açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, günün  dördüncü koşusunun Karaköprü Belediyesi adına düzenlediğini belirterek, dereceye girenleri tebrik etti. Başkan Baydilli, "Bu koşunun Karaköprü Belediyesi adına düzenlenmesi, yarış öncesi Şanlıurfa ve Karaköprü ile ilgili bilgiler verilmesi ilçemizin tanıtımı açısından önemlidir. Dereceye giren atların sahiplerine ödüllerini verdik. Bu organizasyonun düzenlenmesinde katkısı olan Şanlıurfa Hipodrom Müdürüne teşekkür ediyorum" dedi.

Karaköprü Belediyesi Başkanlık Koşusu'nun ardından Başkan Baydilli dereceye giren atların sahipleriyle ve hipodrom yetkilileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195