Title of a News Article

Karaköprü şantiyeye döndü

.

Karaköprü Belediyesi, her geçen gün büyüyen ve yapılaşmanın arttığı ilçede, hizmet ağını şehrin dört bir tarafına yayarak çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar vatandaşları memnun ediyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların ısınması ile birlikte ilçeyi şantiyeye çevirdi. 4 ekip olarak ilçe genelinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, bir yandan yeni yol açarken, diğer yandan da alt yapısı tamamlanmış bölgelerde de kilitli parke ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri ekipleri,  konutların hızla yükseldiği; Seyrantepe, Narlıkuyu ve Doğukent Mahallelerinde yeni yol açma çalışmalarını yürütürken, alt yapısı tamamlanmış; Atakent ve Doğukent Mahallelerinde de kilitli parke ve kaldırım döşeme çalışmalarını yürütüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların mağdur olmaması için ilçe genelinde 4 ekiple çalıştıklarını söyledi.

Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü’müzü modern bir ilçe yapmak için tüm ekiplerimizle sahadayız. Yeni yapılaşmanın olduğu; Seyrantepe, Doğukent ve Narlıkuyu mahallelerimizde ekiplerimiz yeni yollar açıyor. Ekiplerimiz, alt yapısı biten Atakent ve Doğukent mahallelerinde kilitli parke döşeyerek vatandaşlarımızı çamurdan kurtarıyoruz.” dedi.

Fen İşleri ekipleri,  Başkan Metin Baydilli'nin talimatıyla program dahilinde belirlenen bölgelerde yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarına hız verecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 18:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail
ismail - 7 yıl Önce

simdiye kadar neredeymis

ASLIHAN BUCAK
ASLIHAN BUCAK - 7 yıl Önce

HİZMET Mİ BU BÜTÜN YOLLAR BERBAT ARABALARIMIZ MAHVOLDU BİR YOL BİTMEDEN BİR YOLU YIKIYORLAR DİĞER GÜNLER OTURUYORLAR MAKSAT İŞ YAPMAK OLSUN BEN KENDİ ADIMA MEMNUN DEĞİLİM VATANDAŞTA MEMNUN DEĞİL BİLİYORUZ KENDİLERİNİ KANDIRMASINLAR HİZMET SIFIR BİR YERLERİ KAZMAKLA HİZMET YAPILMIYOR...

SIRADAKİ HABER

banner195