Title of a News Article

Karaköprü tozdan arındırılıyor

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olması ile birlikte hizmet ağı genişleyen Karaköprü Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde mahalle olan köylerde yaptığı stabilize yol çalışmaları ile köyleri tozdan ve çamurdan arındırıyor. Başkan Metin Baydilli, son olarak Dörtmağara mahallesi ile 108. kırsal mahalleyi tozdan arındırdıklarını söyledi.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Dörtmağara kırsal mahallesinde başlatılan stabilize malzeme serimi çalışmaları devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Dörtmağara kırsal mahallesindeki çalışmaları yerinde incelerken, çalışmaların bir an önce bitmesi için talimat verdi. İncelemeler sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Kırsal ekibimiz, mahallelerimizi gerekli standartlara ulaştırmak için çalışmalarını yürütüyor. Yaz aylarında bütün kırsal mahallelerimizde stabilize malzeme dökümü çalışmalarını yaparak köylerimizin kışın çamurdan arınmış olmasını hedefliyoruz. 108. kırsal mahallemizin köy içi yollarını tamamlamak üzereyiz. Ekiplerimiz, plan ve program dâhilinde diğer tüm kırsal mahallelerimizi tozdan ve çamurdan arındıracak. Ben kırsal ekibimize bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalleleri yapılan hizmetlerden memnun olan Dörtmağara Mahallesi sakinleri hizmetlerden dolayı Başkan Metin Baydilli ‘ye teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195