Title of a News Article

Karaköprü’de çalışmalar aralıksız sürüyor

Karaköprü Belediyesi, Merkez Mahallesi’nde başlattığı kaldırım ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, “Daha güzel bir Karaköprü için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.

Daha modern ve daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak isteyen Karaköprü Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Merkez Mahallesi’nde yürüttüğü kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Merkez Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İnceleme sırasında açıklama yapan Başkan Baydilli; “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Merkez Mahallesinde kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.  Ekip olarak çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Ben tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Biz Karaköprü Belediyesi olarak alt yapısı tamamlanan tüm bölgelerde kilitli parke ve kaldırım çalışmalarını anında yapıyoruz.  Daha güzel bir Karaköprü için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195